Grigoraş: Cu ce jucători am pot să fac un prim "11" şi mai am maxim două rezerve

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că este nemulţumit de valoarea lotului pe care îl are la dispoziţie, precizând că se poate baza doar pe 13 jucători.

19 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Cu ce jucători am pot să fac un prim "11" şi mai am maxim două rezerve

Grigoraş: Cu ce jucători am pot să fac un prim "11" şi mai am maxim două rezerve (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Ştiam încă dinainte de a ajunge la Poli Iaşi care sunt posturile ce trebuie acoperite. Cu ce jucători am pot să fac un prim «11» şi mai am maxim două rezerve. Restul fie sunt prea tineri şi nu fac faţă în Liga I, fie unii au revenit după nişte accidentări şi nu dau randamentul scontat. Nu mai spun că unii jucători sunt certaţi cu cântarul. Eu ce să fac? Să-i aştept încă o lună, iar apoi să văd dacă pot face faţă în Liga I? Eu nu pot face aşa ceva, indiferent câtă bunăvoinţă aş avea. Nu pot să spun că totul e bine, să-mi iau banii din contract şi să aştept să văd dacă pot obţine câteva rezultate mai de Doamne ajută. Ar însemna să mă mint singur şi să mint un oraş întreg. Felul meu de a fi nu-mi permite să fac acest lucru", a spus Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a mai afirmat că se confruntă şi cu câteva probleme de lot: "Deşi trebuia să vină încă de luni în cantonament, Stojan Igantov nu s-a prezentat la echipă şi nu ştiu ce decizie se va lua în privinţa sa. Nuno Vivieros a venit după o accidentare şi nu poate intra încă să joace, iar pe Ionuţ Bâlbă l-am trimis la Bucureşti, la doctorul Pompiliu Popescu, pentru că i s-a umflat genunchiul la care s-a operat în iarnă. În ceea ce-i priveşte pe cei cinci jucători aflaţi în probe, o decizie în privinţa lor voi lua după amicalul de mâine (n.r. - vineri) cu Gloria Bistriţa. Urmează cantonamentul din Austria, unde nu vreau să iau jucători doar aşa, să se plimbe. Cine nu demonsterază că are valoare, nu va juca la Poli Iaşi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici