Grigoraş: Două lucruri m-au bucurat foarte tare astăzi: victoria şi numărul mare de spectatori

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că la finalul partidei Oţelul - FC Argeş, scor 2-0, a fost mulţumit de victorie şi de numărul mare de spectatori prezenţi la stadion.

13 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Două lucruri m-au bucurat foarte tare astăzi: victoria şi numărul mare de spectatori

Tehnicianul Petre Grigoraş (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Două lucruri m-au bucurat foarte tare astăzi: victoria şi numărul mare de spectatori prezenţi la stadion. E foarte bine că am reuşit să câştigăm acest meci, deşi am ratat foarte mult, de cinci ori singur cu portarul. Important este însă că am reuşit să menţinem diferenţa de două goluri până la final. Acum, sperăm să obţinem un rezultat bun la Târgu Jiu şi să terminăm pe un loc nesperat în ultimele etape", a spus Grigoraş.

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a precizat că jucătorilor antrenaţi de Petre Grigoraş li s-a promis o primă la pachet care include partida cu FC Argeş şi pe cea din ultima etapă, cu Pandurii. "Sunt foarte bucuros, mi-a şi trecut supărarea pe băieţi, pentru că aşa e la fotbal. Au primă promisă la pachet, pentru meciul de astăzi şi cu Pandurii. Au făcut un prim pas, depinde de ei să-şi ia banii. Puteam câştiga mai clar, ţinând cont că am avut un om în plus, dar, probabil, nu suntem obişnuiţi să avem superioritate", a menţionat Stan.

Formaţia Oţelul Galaţi s-a impus, duminică, pe teren propriu, în faţa echipei FC Argeş, cu scorul de 2-0 (2-0), într-o partidă contând pentru etapa a XXXIII-a a Ligii I, în urma golurilor marcate de Ibeh, în minutul 13 şi Pena, în minutul 30, din penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici