Grigoraş: Nu sunt de acord cu premierile altor echipe

Tehnicianul formaţiei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, prezent, luni, la reuniunea antrenorilor din Liga I, a declarat că nu este acord cu premierile de către alte echipe şi că nu crede că un astfel de proiect va fi aprobat.

11 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Nu sunt de acord cu premierile altor echipe

Grigoraş: Nu sunt de acord cu premierile altor echipe (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu sunt de acord cu premierile şi cred că nu se va aproba această cerere. Fiecare club îşi premiază proprii jucători, au contracte, prime şi trebuie să lupte pentru ele", a spus Grigoraş.

Petre Grigoraş l-a lăudat pe mijlocaşul Alexandru Bourceanu pentru modestia de care a dat dovadă până acum. "Cred că majoritatea fotbaliştilor ar trebui să fie modeşti ca Bourceanu. El este un tip care încă nu a jucat prea mult în Liga I, e de-abia de şase luni în prima divizie, şi e normal să tacă, să vorbească mai puţin şi să încerce să se menţină la un nivel cât mai ridicat", a mai spus el.

Tehnicianul gălăţean a precizat că a încercat să-i păcălească pe ceilalţi antrenori din Liga I spunându-le că formaţia Oţelul este slabă. "Am vorbit şi cu rivalii din campionat. I-am lăudat pe ei, am spus despre noi că suntem slabi, să le dăm puţină momeală. Sunt convins că returul se va juca numai pe teren, pentru că regulamentul nu permită să se joace în altă parte", a concluzionat Grigoraş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici