Grigorescu va prelua prerogativele preşedintelui CCA

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis, joi, ca vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Nicolae Grigorescu, să îndeplinească, până la sfârşitul acestei ediţii de campionat, prerogativele de preşedinte al CCA, după demisia lui Gheorghe Constantin.

30 afișări
Imaginea articolului Grigorescu va prelua prerogativele preşedintelui CCA

Grigorescu va prelua prerogativele preşedintelui CCA până la sfârşitul campionatului - 2 -

"Astăzi, Comitetul Executiv a decis ca Grigorescu, Dan Petrescu, Cornel Sorescu, Ioan Ignea şi Constantin Gheorghe, care au rămas în cadrul comisiei de arbitri, să îndeplinească atribuţiile pe care le au în conformitate cu regulamentul de organizare şi desfăşurare a activităţii arbitrilor. Domnul Grigorescu a fost delegat de ligă şi va îndeplini prerogativele pe care le are preşedintele comisiei, urmând să-şi desfăşoare activitatea până la sfârşitul sezonului 2008/2009", a anunţat preşedintele FRF, Mircea Sandu, într-o conferinţă de presă.

Sandu a precizat că delegările la Liga I vor fi făcute prin tragere la sorţi, aşa cum au propus membrii CCA: "Comisia a supus o serie de propuneri Comitetului Executiv. Au fost dezbătute şi s-au aprobat următoarele: delegarea arbitrilor, din acest moment şi până la sfârşitul returului din sezonul 2008-2009, va fi făcută prin tragere la sorţi de către CCA, prin criteriile proprii pe care le vor pune în aplicare; delegarea arbitrilor la Liga II să fie făcută prin calculator, iar un programator a fost contactat pentru ne da programul respectiv; arbitrii de la Liga III, juniori, fotbal feminin, fotbal în sală şi aşa mai departe vor fi delegaţi de către Dan Petrescu şi Cornel Sorescu".

Şeful FRF a precizat că arbitrii Lucian Dan şi Dan Roşu, opriţi de la delegări, miercuri, de către CCA, vor putea oficia din nou la meciuri. "Arbitrii care au fost prezentaţi prin presă, Dan Lucian şi Dan Roşu nu au fost convocaţi, astfel încât ei vor intra de săptămâna viitoare în drepturile prevăzute de regulament, adică vor putea fi delegaţi", a explicat Mircea Sandu.

Fostul preşedinte al CCA, Gheorghe Constantin, reţinut preventiv pentru 29 de zile, şi-a trimis, miercuri, demisia prin fax la FRF.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici