Grupele Cupei Mondiale de fotbal din 2010

Componenţa grupelor Cupei Mondiale de fotbal din 2010, în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Cape Town:

251 afișări
Imaginea articolului Grupele Cupei Mondiale de fotbal din 2010

Grupele Cupei Mondiale de fotbal din 2010

Grupa A: Africa de Sud, Mexic, Uruguay, Franţa

Grupa B: Argentina, Nigeria, Coreea de Sud, Grecia

Grupa C: Anglia, SUA, Algeria, Slovenia

Grupa D: Germania, Australia, Serbia, Ghana

Grupa E: Olanda, Danemarca, Japonia, Camerun

Grupa F: Italia, Paraguay, Noua Zeelandă, Slovacia

Grupa G: Brazilia, Coreea de Nord, Coasta de Fildeş, Portugalia

Grupa H: Spania, Elveţia, Honduras, Chile.

Cele 32 de ţări participante au fost împărţite în patru urne de câte opt echipe, capii de serie pentru tragerea la sorţi de vineri fiind Brazilia, Spania, Italia, Germania, Argentina, Anglia, Olanda şi Africa de Sud (ţară organizatoare).

Meciul de deschidere a ediţiei din 2010 a Cupei Mondiale se va desfăşura la 11 iunie, pe Soccer City (Johannesburg), între selecţionatele Africii de Sud şi Mexicului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici