Gyor - Vipers Kristiansand şi Rostov Don - Metz în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin

Gyor va înfrunta Vipers Kristiansand, iar Rostov Don se va întâlni cu Metz, asta au decis sorţii EHF pentru semifinalele Ligii Campionilor.

88 afișări
Imaginea articolului Gyor - Vipers Kristiansand şi Rostov Don - Metz în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin

Gyor - Vipers Kristiansand şi Rostov Don - Metz în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin

Cele patru formaţii se vor întâlni într-un Final Four care va avea loc la Budapesta în 11-12 mai. Competiţia se va termina pentru al 6-lea an la rând în capitala Ungariei.

Dacă Gyor şi Rostov Don au jucat şi anul trecut în Final Four, Metz şi Vipers s-au calificat în premieră. Pentru campioana Ungariei a fost o tragere ideală, în condiţiile în care a dat peste cel mai accesibil adversar. Cele două echipe s-au întâlnit şi în Main Round, iar Crina Pintea & Co s-au impus de fiecare dată, cu 33-29 în Ungaria şi cu 33-26 în Norvegia.

În cealalaltă semifinală, Metz are prima şansă după ce a câştigat ambele întâlniri din Main Round, cu 29-25 în Franţa şi 26-18 în Rusia.

Gyor a câştigat ultimele două trofee ale Ligii Campionilor şi patru din ultimele şase. Câştigătoarea dintre Metz şi Rostov va juca în premieră într-o finală de Liga Campionilor, la fel ca şi Vipers, dacă va trece de actuala deţinătoare a trofeului.

Ar mai fi de menţionat faptul că turneul Final Four va fi primul fără CSM Bucureşti în ultimii 4 ani. Campioana României a fost pe podium la precedentele trei ediţii, reuşind să şi câştige trofeul în 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici