Habibou, în atenţia mai multor cluburi

Atacantul francez al echipei Charleroi, Habib Habibou, care nu va rămâne la Steaua, se află în atenţia cluburilor West Ham United, Everton, Feyenoord, Aston Villa, PSV Eindhoven şi AS Monaco, informează cotidianul Ouest France.

45 afișări
Imaginea articolului Habibou, în atenţia mai multor cluburi

Habibou, în atenţia mai multor cluburi (Imagine: Mediafax Foto)

"Deşi mai are contract cu Charleroi până în 2012, Habibou ar vrea să plece. După împrumutul de şase luni la Steaua, West Ham, Everton, Feyenoord, Aston Villa şi PSV Eindhoven sunt interesate de achiziţionarea sa. Totodată, AS Monaco ar fi şi ea interesată de serviciile sale, dar clubul din Principat are pentru moment alte priorităţi", notează sursa citată.

Steaua a decis după terminarea campionatului să nu activeze opţiunea de cumpărare a jucătorului, care fusese împrumutat în Ghencea până în această vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici