Hagi despre conflictul cu Becali: Mai rău de atât nu poate fi, de-asta am şi rămas

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, joi seară, la emisiunea 100% de la Realitatea TV, că nu se poate confrunta cu o situaţie mai grea decât atunci când finanţatorul Gigi Becali l-a atacat dur, pentru că nu l-a folosit pe Mirel Rădoi fundaş, şi că de aceea a şi a rămas la gruparea "roş-albastră".

1 afișare
Imaginea articolului Hagi despre conflictul cu Becali: Mai rău de atât nu poate fi, de-asta am şi rămas

Hagi despre conflictul cu Becali: Mai rău de atât nu poate fi, de-asta am şi rămas

"Supărat, supărat, dar trebuia să-mi treacă. Probabil Gigi a fost influenţat de unii care stau pe lângă el, nu cred că el a gândit toate astea. Cu siguranţă nu a venit de la el. Patronul e numărul unu, e echipa lui, patronul e cel mai mare, poate să facă ce vrea, orice, dar rolul i l-a dat cuiva, responsabilitatea i-a dat-o antrenorului şi trebuie să aibă încredere. Cred că a înţeles, de aceea mi-a dat-o la început. Dacă vorbeam între patru ochi era mult mai bine. Cred că Gigi e conştient că n-a fost bine ce a făcut. Nu cred că Gigi a gândit chiar atât de rău. Dacă mă va asculta şi pe mine nu vor mai fi probleme. Nu uit, dar nu am răutăţi, nu poţi uita când te doare ceva, dar nu sunt răzbunător. Eu nu am provocat niciodată nimic, alţii au făcut-o. Mulţi îşi doreau să plec, dar n-am făcut-o. Mai rău de atât nu poate să fie, de-asta am şi rămas", a spus Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici