Hagi, mesaj emoţionant la moartea lui Maradona: Tristeţe fără margini la moartea unui geniu/ Imaginea postată de „Rege”

Fostul căpitan al Naţionalei de Aur a României, Gheorghe Hagi, a avut un mesaj emoţionant după decesul lui Diego Armando Maradona, cel pe care l-a întâlnit, într-un meci direct între naţionalele României şi Argentinei, la Mondialul din 1990: „Simt o tristeţe fără margini la moartea unui geniu”.

19116 afișări
Imaginea articolului Hagi, mesaj emoţionant la moartea lui Maradona: Tristeţe fără margini la moartea unui geniu/ Imaginea postată de „Rege”

Hagi, mesaj emoţionant după decesul lui Maradona: Tristeţe fără margini la moartea unui geniu

„Este o zi de doliu pentru fotbal şi pentru întreaga omenire. Simt o tristeţe fără margini la moartea unui geniu care, şi mai nedrept, a dispărut prea repede. Dumnezeu să-l odihnească pe unicul Diego Maradona”, scrie Gheorghe Hagi, pe pagina sa de Facebook.

Hagi a postat şi o poză în care apar cei doi căpitani, Hagi - decarul Naţionalei României şi Maradona, căpitanul Agentinei, la meciul de legendă de la Campionatul Mondial din 1990, care s-a încheiat cu egalul 1-1.

 

Este o zi de doliu pentru fotbal şi pentru întreaga omenire. Simt o tristeţe fără margini la moartea unui geniu care, şi...

Publicată de Gheorghe Hagi pe Miercuri, 25 noiembrie 2020

 

Diego Armando Maradona, în vârstă de 60 de ani, a murit, miercuri, cel mai probabil din cauza unui stop cardiorespirator.

Ziarul argentinian Clarin vorbeşte despre „un stop cardiorespirator” suferit de Maradona în casa sa din Tigre, unde s-a stabilit după operaţia la cap.

Maradona avea 60 de ani şi a fost externat de zece zile din spital, după o operaţie delicată de îndepărtare a unui cheag de sânge.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
hagi,
maradona,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici