Hagi şi Popescu au jucat, la Lisabona, într-un meci împotriva sărăciei - GALERI EFOTO

Foştii internaţionali români Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au evoluat, luni seară, pe stadionul Da Luz din Lisabona, într-un meci împotriva sărăciei, aflat la a şaptea ediţie, câştigurile fiind folosite pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Haiti.

15 afișări
Imaginea articolului Hagi şi Popescu au jucat, la Lisabona, într-un meci împotriva sărăciei - GALERI EFOTO

Hagi şi Popescu au jucat, la Lisabona, într-un meci împotriva sărăciei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hagi şi Popescu au făcut parte din echipa "Prietenii lui Zidane", care a remizat, scor 3-3, cu selecţionata Benfica All Stars.

Gheorghe Popescu a intrat pe teren în minutul 32, în locul lui Kaka. Hagi a fost introdus în joc, în minutul 54, în locul lui Zinedine Zidane, şi a ieşit în minutul 71.

Golurile "Prietenilor lui Zidane" au fost marcate de Kaka '15, Pires '53 şi Bhutia '85. Pentru Benfica All Stars au înscris Nuno Gomes '17, '22 şi Eder Luis '60.

În prima repriză, pentru echipa "Prietenii lui Zidane", pe a cărei bancă tehnică s-a aflat Louis van Gaal, au evoluat: Barthez (Da Silva '32) - Dani Alves, Fernando Couto, Marquez (Kluivert '32), Jean Sony (Cocu '7) - Figo, Zidane, Davids, Kaka (Popescu '32) - Pauleta (Hierro '32), Henry (Pires '32). Au mai jucat, în repriza a doua: Olici, Lehmann, Le Saux, Timoşciuk, Obikwelu, Nedved, Hagi, Fukia, Akwa, Dugarry, Amer, Laudrup, Alfredo Esteves, Ricardo Pereira.

Benfica All Stars a evoluat, în prima repriză, în următoarea formulă: Quim (Neno '33) - Miguel (Abel Xavier '33), Luisao (Miguel Vitor '24), Humberto Coelho (Mozer '5), Dimas - Katsuranis, Karagounis (Chalana '33), Paneira (Ramires '26), Rui Costa - Miccoli, Nuno Gomes. Au mai jucat: Moreira, Sheu, Schwarz, Helder, Veloso, Poborsky, Manuel Fernandes, Eder Luis, Cardozo, Saviola, Valido, Pietra, Paulo Madeira, Rui Aguas, Valdo, Abel Silva, Nene, Magnusson.

Pe banca tehnică a selecţionatei Benfica All Stars s-a aflat Jorge Jesus.

Partida a fost arbitrată, în prima repriză, de Pierluigi Collina, iar în repriza a doua de Pedro Proenca.

În minutul 82, un suporter a reuşit să intre pe teren, a alergat până la Sheu, de la Benfica, şi i-a dat acestuia un fular. Tânărul a fost alergat pe gazon de forţele de ordine, care l-au prins rapid şi l-au scos de pe teren.

Înainte de începerea meciului, la care au asistat 51.312 spectatori, s-a ţinut un minut de reculegere în memoria victimelor seismului de la 12 ianuarie. Lovitura de începere a partidei a fost dată de emblematicul fotbalist al echipei Benfica, Eusebio, care a împlinit, luni, 68 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici