Hagi susţine că viaţa lui familială decurge extraordinar

Fostul internaţional român Gheorghe Hagi susţine că viaţa lui familială decurge extraordinar, dezminţind astfel zvonurile apărute în unele ziare conform cărora s-ar afla în pragul unui divorţ, se arată într-un comunicat semnat de fostul antrenor al echipei naţionale a României.

950 afișări
Imaginea articolului Hagi susţine că viaţa lui familială decurge extraordinar

Hagi susţine că viaţa lui familială decurge extraordinar (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Ţin să le transmit tuturor celor interesaţi de persoana «Gheorghe Hagi» că viaţa mea familială decurge extraordinar aşa cum, sunt sigur, toţi cei care au o familie, şi-ar dori-o", se arată în comunicatul semnat de Gheorghe Hagi şi remis agenţiei MEDIAFAX.

Hagi a precizat că a înţeles unele ştiri care nu erau adevărate legate de activitatea lui profesională, dar nu poate fi de acord cu acelaşi tip de ştiri când vine vorba de viaţa lui privată. Fostul internaţional îşi doreşte ca fanii lui să nu mai citească "bombe de presă" legate de viaţa lui familială.

În presa din România au apărut articole conform cărora Gheorghe Hagi este foarte aproape de a divorţa de soţia lui, Marilena.  Aceştia sunt împreună din 1995, Hagi fiind la al doilea mariaj după cel cu Leni Celnicu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici