Halep anunţă că l-a enervat de 10 ori pe Cahill. Suma pe care o va dona victimelor incendiilor din Australia

Simona Halep a calculat că l-a enervat „doar” de 10 ori pe Darren Cahill, astfel ea va dona 2.000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetaţie din Australia, potrivit unui mesaj pe Twitter al jucătoarei.

1809 afișări
Imaginea articolului Halep anunţă că l-a enervat de 10 ori pe Cahill. Suma pe care o va dona victimelor incendiilor din Australia

Halep anunţă că l-a enervat de 10 ori pe Cahill. Suma pe care o va dona victimelor incendiilor din Australia

„După puţin timp (bine, mult timp 😂) de discuţii cu echipa mea, sunt bucuroasă să anunţ că donez 2.000 de dolari pentru victimele incendiilor, fiindcă l-am enervat «doar» de 10 ori pe Darren Cahill în timpul meciului de astăzi. Nu e un început rău?”, a scris Simona Halep, marţi, pe Twitter.

Pe 5 ianuarie, sportiva s-a alăturat jucătorilor de tenis, dar a venit cu o altă modalitate de a strânge bani.

"Ei bine, ştiţi că eu iubesc Australia, dar, de asemenea, ştiţi că nu dau mulţi aşi 😜 Aşa că având în vedere că vreau să ajut, promisiunea mea este aceasta... de fiecare dacă de câte ori îl voi enerva pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, o să donez 200 de dolari. În acest fel o să strâng mult mai mulţi bani", scria atunci Simona Halep, pe contul ei de Twitter.

În aceeaşi zi, Darren Cahill a anunţat că se alătură şi el sportivilor care vor să doneze bani pentru a ajuta victimele incendiilor din Australia. Antrenorul Simonei Halep i-a făcut „jocul” elevei sale şi a spus că va dona şi el câte 50 de dolari ori de câte ori fostul lider mondial îşi va pierde cumpătul în timpul meciurilor.

Simona Halep (4 WTA) a disputat marţi, la WTA Adelaide, primul meci din acest an la simplu. Românca a trecut în două seturi de australianca Ajla Tomljanovic (52 WTA), scor 6-4; 7-5. Meciul a durat o oră şi 38 de minute.

Ea va juca în sferturile de finală împotriva învingătoarei din partida Aryna Sabalenka (Belarus; 12 WTA) - Bernarda Pera (SUA; 70 WTA).

Prezenţa în sferturile de finală de la WTA Adelaide este recompensată cu 22.400 de dolari şi 100 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici