Halep despre noua ei rachetă: Am mai mult control acum

Jucătoarea de tenis Simona Halep evoluează din acest an cu un nou model de rachetă Wilson, despre care spune că îi oferă mai mult control al loviturilor şi mai multă putere în execuţii, informează site-ul oficial al Australian Open.

569 afișări
Imaginea articolului Halep despre noua ei rachetă: Am mai mult control acum

Halep despre noua ei rachetă: Am mai mult control acum (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am mai mult control şi mai multă putere. Dacă o simţi bine şi îţi place o rachetă, vrei să joci cu ea. Mi-a plăcut imediat, doar am luat-o şi mi-a plăcut. Cred că cum este cea mai bună rachetă pentru mine", a declarat Halep, după victoria repurtată vineri la Melborune Park, în meciul cu Bethanie Mattek-Sands.

Japonezul Kei Nishikori, locul 5 ATP, şi Simona Halep, locul 3 WTA, sunt primii jucători profesionişti din Top 10 care folosesc rachete din noua gamă Burn lansată de curând de Wilson. Până în acest an, Halep a jucat cu un model Wilson Steam 99.

Simona Halep este neînvinsă în 2015 după ce a disputat opt partide în acest an, cinci la Shenzen, unde a câştigat trofeul, şi trei la Australian Open, întâlniri în care a cedat numai un set (în turul I, la turneul din China). Ea s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale Australian Open, după ce învins-o pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, cu scorul 6-4, 7-5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici