Halep: Eu i-am dat un mesaj lui Wim Fissette, i-am mulţumit, el nu mi-a dat înapoi

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 3 mondial, a declarat că vrea să lucreze din nou cu un antrenor român şi a subliniat că i-a transmis un mesaj de mulţumire pentru colaborare belgianului Wim Fissette, însă acesta nu i-a răspuns.

422 afișări
Imaginea articolului Halep: Eu i-am dat un mesaj lui Wim Fissette, i-am mulţumit, el nu mi-a dat înapoi

Halep: Eu i-am dat un mesaj lui Wim Fissette, i-am mulţumit, el nu mi-a dat înapoi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am lucrat numai cu români, până în februarie când am colaborat cu Wim, a fost un an foarte bun, m-a ajutat foarte mult, îi doresc să urce ca antrenor, să câştige turnee. Eu i-am dat mesaj, i-am mulţumit, el nu mi-a dat înapoi. Eu vreau ca atunci când ne întâlnim la turnee, să vorbim, să fim aşa cum am fost, să rămânem prieteni", a declarat Halep la Pro TV.

Ea îşi doreşte să lucreze din nou cu un antrenor român:

"Antrenorul trebuie să te susţină şi când e greu şi când e bine, trebuie să fie foarte bun pedagog, contează şi tactica pe care o vorbeşti înainte meciuri şi sfaturile atunci când trebuie să intri la un meci foarte greu. Trebuie să te susţină, să-şi dea sfaturi pozitive şi să-ţi înţeleagă felul de a fi. Sunt destul de pretenţioasă ca jucătoare, iar pentru un antrenor e greu să mă suporte. Anul ăsta nu prea am vorbit înainte de meci, am făcut mai mult singură. Vreau să lucrez din nou cu un român, mă simt foarte bine şi avem o mentalitate asemănătoare. Străinii au altă metalitate şi eu vreau să am pe cineva care e la fel ca mine".

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a anunţat, joi, că a încheiat colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, cu care a lucrat de la începutul acestui an.

"Colaborarea mea cu antrenorul Wim Fissette se încheie la finalul acestui an, în urma unei decizii luate de comun acord. A fost un an bun şi frumos. Îi mulţumesc şi îi doresc succes în continuare", a anunţat Halep, pe contul ei de Facebook.

Sportiva din Constanţa a devenit eleva antrenorului belgian la finalul lunii ianuarie, când ocupa locul 10 WTA. În acest sezon, Halep a câştigat turneele de la Doha şi Bucureşti, a fost finalistă la Madrid, la Roland Garros şi la Turneul Campioanelor, semifinalistă la Indian Wells şi Wimbledon şi a ocupat timp de opt săptămâni locul 2 WTA.

În cariera lui, Wim Fissette le-a mai pregătit pe jucătoarele Kim Clijsters şi Sabine Lisicki. Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a anunţat, joi, că a încheiat colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, cu care a lucrat de la începutul acestui an.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici