Halep joacă astăzi cu Jana Cepelova, pe arena Philippe Chatrier, în primul tur la Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 4 în clasamentul WTA, va juca marţi, 30 mai, împotriva Janei Cepelova (Slovacia, 89 WTA) în runda inaugurală a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 16.790.000 de euro.

4312 afișări
Imaginea articolului Halep joacă astăzi cu Jana Cepelova, pe arena Philippe Chatrier, în primul tur la Roland Garros

Halep joacă astăzi cu Jana Cepelova, pe arena Philippe Chatrier, în primul tur la Roland Garros

Meciul Simonei este programat al patrulea pe arena centrală, Philippe Chatrier, după partidele Johanna Konta - Su-Wei Hsieh, Andy Murray - Andrei Kuzneţov şi Jo-Wilfried Tsonga - Renzo Olivo. Halep şi Cepelova s-au mai întâlnit până acum doar de două ori în carieră, scorul meciurilor directe fiind egal, 1-1. Halep s-a impus în prima partidă directă, 6-2, 6-1, în 2014, la US Open, în timp ce Cepelova a învins-o pe româncă la Wimbledon, în 2015, scor 5-7, 6-4, 6-3.

Tot marţi va intra în competiţie şi Sorana Cîrstea, ocupanta locului 64 în clasamentul WTA, care va juca împotriva chinezoaicei Shuai Peng (36 WTA), de la ora 12:00, prima partidă de pe terenul cinci.

Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, favoriţii numărul 11, vor juca la dublu, tot marţi, ultimul meci pe terenul 10, împotriva perechii Thomaz Bellucci/Carlos Berlocq (Brazilia/Argentina).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici