Halep vrea ca meciurile feminine să se dispute înaintea celor masculine, în sesiunile de seară

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a criticat programarea partidelor la Australian Open şi a propus ca meciurile feminine de simplu să se dispute înaintea celor masculine, în sesiunile de seară de la competiţia găzduită de Melbourne Park,.

175 afișări
Imaginea articolului Halep vrea ca meciurile feminine să se dispute înaintea celor masculine, în sesiunile de seară

Simona Halep (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Miercuri, Halep a fost programată să joace partida din turul doi cu australianca Jarmila Gajdosova după meciul dintre Rafael Nadal şi Tim Smyczek, care a durat patru ore şi 12 minute. În aceste condiţii, românca a intrat pe teren aproape de ora locală 23.30, informează tennisworldusa.com.

Simona Halep a afirmat că ar fi mai bine ca partidele feminine să înceapă la ora locală 07.00, pentru ca jucătoarele să nu fie obligate să aştepte foarte mult în caz că meciurile masculine se întind pe cinci seturi.

Un meci feminin de trei seturi poate dura până la trei ore şi astfel băieţii nu ar fi nevoiţi să aştepte foarte mult, consideră sportiva română.

Deşi a început partida în jurul orei 23.40, Halep nu a zăbovit mult pe teren. Ea a dispus cu scorul de 6-2, 6-2, de Gajodosova, după o întâlnire de 66 de minute.

În turul 3 al Australian Open, Halep o va întâlni, vineri, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, care a învins-o în manşa secundă, cu scorul de 7-6 (3), 7-6 (6), pe sportiva franceză Kristina Mladenovic, locul 71 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici