Hamilton: Nu pot decât să-i mulţumesc lui Dumnezeu, sunt în extaz

Pilotul britanic al echipei McLaren-Mercedes, Lewis Hamilton, a declarat pentru postul ITV, duminică, după ce a obţinut titlul mondial la Formula 1, că este în extaz şi nu poate decât să-i mulţumească pentru această performanţă lui Dumnezeu.

13 afișări
Imaginea articolului Hamilton: Nu pot decât să-i mulţumesc lui Dumnezeu, sunt în extaz

Hamilton: Nu pot decât să-i mulţumesc lui Dumnezeu, sunt în extaz

"Sunt fără glas. Tatăl meu este aici, fratele meu este aici. A fost un drum lung. Am făcut multe sacrificii. Când a început să plouă, am avut probleme în priviţa menţinerii vitezei. Nu doream să îmi asum riscuri. La ultimul viraj, am reuşit să îl depăşesc pe Glock. Nu pot decât să-i mulţumesc lui Dumnezeu. Este una din cele mai mari curse din viaţa mea, poate cea mai mare. Sunt în extraz. Este un vis", a spus Hamilton.

Tatăl pilotului, Anthony Hamilton, a declarat că îşi doreşte acum ca fiul său să câştige şi campionatul viitor. "Este un sentiment uimitor. Nu mai pot să vorbesc. Am câştigat Campionatul Mondial. Acum, vrem să îl câştigăm şi pe următorul", a precizat Anthony Hamilton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici