Handbalista Mihaela Ignat la Tomis Constanţa

Conducerea clubului Tomis Constanţa a ajuns la un acord cu handbalista formaţiei HCM Roman, Mihaela Ignat, privind un transfer pe doi ani.

346 afișări
Imaginea articolului Handbalista Mihaela Ignat la Tomis Constanţa

Handbalista Mihaela Ignat la Tomis Constanţa (Imagine: Mediafax Foto)

"Am ajuns la o înţelegere cu Mihaela Ignat şi ea va semna pe doi ani. Săptămâna viitoare va ajunge la Constanţa pentru a semna contractul. Este primul transfer al nostru, dar cu siguranţă vor urma multe altele. Vrem să facem o echipă mult mai competitivă pentru sezonul următor, iar acest lucru necesită achiziţii importante. Suntem în tratative cu mai multe jucătoare din ţară şi străinătate, suntem aproape de a finaliza aceste transferuri, dar nu pot spune despre cine este vorba. Nu vrem să înceapă o licitaţie", a declarat preşedintele clubului Tomis Constanţa, Gheorghe Slabu.

Mihaela Ignat are 24 de ani şi joacă pe postul de extremă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici