HCM Constanţa a pierdut meciul amical cu Goppingen

Campioana României la handbal masculin, formaţia HCM Constanţa, a pierdut, cu scorul de 20-27 (10-11), ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Germania, susţinut, vineri seară, în compania echipei Frisch Auf! Goppingen, din prima ligă germană.

3 afișări
Imaginea articolului HCM Constanţa a pierdut meciul amical cu Goppingen

HCM Constanţa a pierdut meciul amical cu Goppingen

La Goppingen nu a evoluat internaţionalul român Silviu Băiceanu, acesta fiind accidentat.

După această partidă, delegaţia formaţiei HCM Constanţa s-a întors în ţară, unde îşi va continua pregătirile pentru noul sezon competiţional.

HCM Constanţa va evolua pe 1 şi 2 septembrie la Constanţa împotriva campioanei Belgiei, KV Sasja HC, în turul preliminar al Ligii Campionilor. În cazul în care se va califica în grupele Ligii Campionilor, HCM Constanţa va face parte din grupa B alături de formaţiile THW Kiel (Germania, câştigătoarea Ligii Campionilor), Montpellier (Franţa) şi Hammarby (Suedia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici