HCM Constanţa, în grupele Ligii Campionilor

Echipa de handbal masculin HCM Constanţa s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 32-22 (16-13), formaţia belgiană KV Sasja, în manşa secundă a turului preliminar.

1 afișare
Imaginea articolului HCM Constanţa, în grupele Ligii Campionilor

HCM Constanţa, în grupele Ligii Campionilor

În prima manşă, disputată sâmbătă la Constanţa, HCM s-a impus, cu scorul de 31-26.

Principalii marcatori de la HCM au fost Evaggelos Schjolin - 9 goluri, Laurenţiu Toma - 6 goluri şi Daniel Mureşan - 5 goluri.

De la KV Sasja s-au remarcat Ivan Kopljar - 6 goluri şi Koen Roggeman - 4 goluri.

Antrenorul constănţenilor, Lucian Râşniţă, s-a declarat mulţumit a finalul meciului: "Sunt mulţumit. Au fost primele jocuri oficiale şi jucătorii au încercat să evolueze peste posibilităţile lor actuale. Suntem cotaţi cu şansa a patra în grupele Ligii Campionilor, dar sper să jucăm la un potenţial ridicat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici