Helmut Duckadam – Reacţie dură: "Steaua NU MAI EXISTĂ!"

Unul din simbolurile echipei de fotbal Steaua Bucureşti, care în 1986 câştiga Cupa Campionilor Europeni, fostul portar Helmut Duckadam, a reacţionat dur joi seara, după înfrângerea suferită de FCSB, cu 5-0, în Conference League, în faţa danezilor de la Silkeborg.

1625 afișări
Imaginea articolului Helmut Duckadam – Reacţie dură: "Steaua NU MAI EXISTĂ!"

Helmut Duckadam – Reacţie dură: "Steaua NU MAI EXISTĂ!"

Duckadam a postat pe pagina lui de facebook un mesaj în care se arată trist şi revoltat de cele întâmplate.

„Eu am fost unul dintre puţinii care am susţinut că FCSB este Steaua. De azi, o spun cu regret, Steaua NU MAI EXISTĂ!

Cei care conduc azi FCSB şi CSA şi-au bătut joc de toată istoria acestei echipe de fotbal!”, a scris cel care încă deţine recordul pentru cele mai multe penalty-uri apărate într-un meci de fotbal.

Reacţia vine după ce FCSB s-a prezentat în Danemarca cu o mare parte din titulari absenţi din echipă, motivând că nu mai este interesată de competiţia europeană, urmând a se concentra în special pe campionat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici