Heniu Prundu Bârgăului şi U Olimpia Cluj s-au calificat în finala Cupei României la fotbal feminin

Semifinalele Cupei României la fotbal feminin s-au încheiat miercuri cu calificarea scontată în finală a echipelor Heniu Prundu Bârgăului şi U Olimpia Cluj.

94 afișări
Imaginea articolului Heniu Prundu Bârgăului şi U Olimpia Cluj s-au calificat în finala Cupei României la fotbal feminin

FOTO: Facebook U Olimpia Cluj

Heniu Prundu Bârgăului, vicecampioana României, a trecut cu 8-0 de Vulpiţele Galbene Roman, singura echipă din eşalonul secund care a reuşit să ajungă până în semifinalele actualei ediţii a Cupei României.

Pentru Heniu Prundu Bârgăului este a doua prezenţă în finala Cupei României. Bistriţencele au mai ajuns în ultimul act al competiţiei în 2018, dar au fost învinse de CSŞ Târgovişte, scor 3-0.

În cealaltă semifinală s-au înfruntat Piroş Security Arad şi U Olimpia Cluj. După ce în weekend s-a impus cu 4-0 în ultima etapă a campionatului, echipa antrenată de Iulian Szekely le-a învins din nou pe arădence, de data aceasta cu 3-0.

U Olimpia Cluj va lupta astfel pentru al doilea trofeu în acest sezon, după ce a cucerit titlul de campioană pentru a zecea oară în istorie. Ultima oară când gruparea ardeleană a reuşit eventul a fost în 2017.

Heniu Prundu Bârgăului şi U Olimpia Cluj se vor întâlni în marea finală pe 6 iunie, de la ora 13:00, pe Stadionul „Francisc von Neuman” din Arad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici