Henry către Domenech: Ne plictisesc antrenamentele pe care le faceți

Publicaţia franceză Le Parisien scrie că vineri, înaintea meciului cu România, atmosfera în lotul Franței s-a stricat, selecţionerul Raymond Domenech reproșându-le jucătorilor neimplicarea la antrenamente, iar atacantul Thierry Henry criticând metodele de lucru ale acestuia.

18 afișări
Imaginea articolului Henry către Domenech: Ne plictisesc antrenamentele pe care le faceți

Henry către Domenech: Ne plictisesc antrenamentele pe care le faceți (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sper că azi vă veți antrena mai bine. Ieri n-am văzut jucători care își doresc, care sunt pregătiți pentru jocul cu România", i-a criticat selecționerul Raymond Domenech pe elevii săi înaintea antrenamentului de vineri.

Reacția atacantului Thierry Henry l-a lăsat fără cuvinte pe Domenech: "Mister, avem ceva de zis, iar eu vorbesc în numele tuturor. Ne plictisesc antrenamentele pe care le faceți. Sunt de 12 ani la echipa națională și n-am mai fost în situația asta. Nu știm cum să jucăm, cum să ne organizăm, nu știm ce să facem. Nu avem stil, idei și nici identitate", i-a spus Henry.

Le Parisien scrie că jucătorii francezi sunt supărați și nemulțumiți, nu îl mai "înghit" pe selecționer, iar Henry contestă calitățile selecționerului Raymond Domenech chiar și public, după ce la întâlnirea de presă de vineri a scăpat următoarea frază: "De când e antrenor Domenech, mereu am avut probleme".

Președintele Federației Franceze, Jean-Pierre Escalettes, a declarat că Domenech va rămâne în funcție indiferent de rezultatul meciului din Serbia. "Dacă ajungem la baraj și ne calificăm, Domenech își continuă munca", a spus el.

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, sâmbătă, în deplasare, în faţa echipei similare a Franţei, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici