Herea poate să joace la Steaua numai cu acordul Rapidului

Preşedintele CA al FC Naţional, Constantin Iacov, a declarat că mijlocaşul Ovidiu Herea este deţinut în coproprietate de clubul bancar şi FC Rapid, şi că în momentul de faţă este nevoie de acordul grupării giuleştene pentru ca jucătorul să evolueze la Steaua.

1 afișare
Imaginea articolului Herea poate să joace la Steaua numai cu acordul Rapidului

Herea poate să joace la Steaua numai cu acordul Rapidului

"Să fie clar, Herea este jucătorul nostru şi al Rapidului în momentul de faţă. Acum suntem coproprietari, 50 - 50 la sută. Doar dacă Rapid va dori să-l vindem împreună la Steaua, se poate ca Herea să joace în Ghencea. Pentru că acum este nevoie de acordul Rapidului ca Herea să joace la Steaua. Sau mai este o posibilitate, ca Steaua să ofere mai mult decât a oferit Rapid. Adică jumătate din oferta Stelei să fie mai mare decât 1,8 milioane de euro, cât a dat Rapid pentru 50 la sută din jucător. Dar Steaua ne-a făcut azi o ofertă de 2,5 milioane de euro plus TVA pentru tot jucătorul. Deci e clar mai mică", a spus Iacov.

Oficialul clubului FC Naţional susţine că nu a mai discutat nici cu jucătorul şi nici cu impresarul, pentru că Herea este acum jucătorul echipei giuleştene care l-a şi prezentat oficial."Eu nu am ce să discut cu impresarul jucătorului. Ce legătură am eu cu acea domnişoară? Ne apucăm acum să-i căutăm în coarne acestei domnişoare? Jucătorul s-a înţeles cu Rapidul şi a făcut şi prezentarea oficială. Ba mai mult, domnul Copos a făcut un gest pe care nu-l face de multe ori, adică i-a mărit contractul jucătorului după ce s-au înţeles la o anumită sumă", a adăugat preşedintele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici