Hizo: Probabil voi avea o discuţie cu domnul Copos

Tehnicianul Viorel Hizo a declarat, miercuri, după remiza obţinută de FC Rapid, scor 2-2, cu Politehnica Iaşi, care a făcut ca giuleştenii să rateze calificarea în Liga Europa, că în acest moment opţiunea de prelungirea a contractului său aparţine clubului.

45 afișări
Imaginea articolului Hizo: Probabil voi avea o discuţie cu domnul Copos

Hizo: Probabil voi avea o discuţie cu domnul Copos (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Contractul meu a fost făcut pe doi ani de la început, dacă echipa se califica în cupele europene, atunci eu aveam opţiunea de a alege dacă rămân sau nu în continuare. Acum, când echipa nu s-a calificat, în contract se specifică faptul că reprezentanţii clubului au opţiunea de a alege. Probabil voi avea o discuţie cu domnul Copos, va fi o noapte lungă, mâine va fi o zi lungă, se vor lua decizii. Nu ştiu dacă domnul Copos mă aşteaptă acum la Pro Rapid sau la Crowne Plaza", a precizat Hizo.

Hizo: Ne merităm soarta

"Îmi este foarte greu să vorbesc acum, ne merităm soarta. Dacă nu poţi să baţi Iaşiul, chiar nu meriţi să joci în Cupele Europene. Am început meciul de la 0-2 şi mi-e foarte greu să vorbesc de jocul unor apărători. Nu poţi să vii la Rapid şi să te comporţi aşa. Am discutat cu Marius Constantin în pauza meciului, i-am spus ce aveam de spus. Este inadmisibil jocul lui. Din păcate el trebuie să-şi facă o auto-analiză foarte serioasă a întregii lui activităţi la Rapid".

Este inadmisibil să ai atâtea ocazii şi să nu înscrii

"Este inadmisibil să ai atâtea ocazii şi să nu înscrii. Dacă nu trimiţi mingea în poartă nu ai ce căuta în cupele europene. În prima repriză am evoluat jenant, de parcă eram în deplasare. Noi am pierdut calificarea pe mâna noastră, nici nu contează cine merge în cupele europene", a punctat Hizo

Viorel Hizo a adăugat că în cele şase etape de când se află pe banca tenhică a FC Rapid îşi reproşează remiza cu Politehnica Iaşi şi înfrângerea cu Universitatea Craiova (0-3).

"În şase etape de când am venit, nu am reuşit să câştig cu Craiova şi Iaşi. Îmi reproşez că nu am câştigat, că Marius Constantin nu a făcut ce trebuia, că luăm gol de pe linia de fund, că nu urmărim o minge care se duce în bară pentru a marca. Îmi reproşez multe", a completat Hizo

Antrenorul rapidist a precizat că nu ştie câţi jucători vor părăsi echipa giuleşteană după acest sezon.

"Ce să spun eu acum, că pleacă şapte-opt jucători? Tot atâţia am avut şi la antrenamente. Se va face o analiză şi se va decide. Mai multe nu pot să spun. Oricum, după întreg sezonul, am avut două minusuri. Unu: că nu am reuşit să înscriem din situaţii extraordinare şi doi: regretul pierderii portarului Dănuţ Coman, de care Rapid s-a despărţit când nu trebuia".

Formaţia Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-2), partida disputată, miercuri, pe teren propriu, cu Politehnica Iaşi, în ultima etapă a Ligii I, şi a ratat prezenţa în viitoarea ediţie a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici