Hochei pe gheaţă: Canada şi SUA, în semifinalele Jocurilor Olimpice

Echipa Canadei, campioană olimpică en-titre, şi formaţia Statelor Unite ale Americii se vor întâlni în semifinalele turneului olimpic de hochei pe gheaţă, după ce au trecut de Letonia, respectiv Cehia.

337 afișări
Imaginea articolului Hochei pe gheaţă: Canada şi SUA, în semifinalele Jocurilor Olimpice

Hochei pe gheaţă: Canada şi SUA, în semifinalele Jocurilor Olimpice (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Canada a învins Letonia, scor 2-1, prin reuşitele lui Sharp '13:37 şi Weber '53:06, respectiv Darzins '15:41.

SUA a trecut de Cehia cu scorul de 5-2. Pentru americani au înscris Van Riemsdyk '01:39, Brun '14:38, Backes '19:58, Parise '29:31 şi Kessel '42:01, în timp ce reuşitele cehilor au fost semnate de Hemsky '04:31 şi '53.00.

În celalaltă semifinală se vor întâlni Finlanda şi Suedia.

Partidele din semifinale vor avea loc vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici