Horia Tecău a decis componenţa lotului României pentru Billie Jean King Cup

Horia Tecău, căpitanul-nejucător al echipei feminine de tenis a României, a anunţat duminică componenţa echipei pentru Billie Jean King Cup, pentru confruntarea cu Ungaria, din luna noiembrie, de la Oradea.

363 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău a decis componenţa lotului României pentru Billie Jean King Cup

Horia Tecău a decis componenţa lotului României pentru Billie Jean King Cup

România şi Ungaria se vor întâlni în play-off-ul Billie Jean King Cup (fostă FED Cup), la Oradea, în 11 şi 12 noiembrie.

Jucătoarele selectate de Horia Tecău sunt Ana Bogdan (46 WTA), Jaqueline Cristian (83 WTA), Gabriela Ruse (104 WTA), Alexia Todoni (1258 WTA) şi Monica Niculescu (52 WTA).

Lipseşte din lot Simona Halep, ea anunţând că nu va mai ajuca anul acesta, după o operaţie la nas. Nu evoluează nici Irina Begu, accidentată, şi nici Sorana Cîrstea, care s-a retras din echipa de BJKC.

Câştigătoarea confruntării dintre România şi Ungaria va evolua anul viitor în calificările Billie Jean King Cup pentru un loc la Turneul Final din 2023.

Ultima evoluţie a româncelor în Billie Jean King Cup a avut loc în luna aprilie a acestui an, când România a pierdut în faţa Poloniei.

România conduuce Ungaria cu 8-1, în confruntările directe din Fed Cup, ultima întâlnire având loc în 2014.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici