Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au acces în turul secund al probei de dublu la Roland Garros

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer a câştigat, marţi, scor 6-2, 6-1, meciul jucat cu "dublul" Thomaz Bellucci/Carlos Berlocq (Brazilia/Argentina) în primul tur al probei de dublu de la Roland Garros (Franţa), turneu dotat cu premii în valoare totală de 16.700.000 euro.

706 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au acces în turul secund al probei de dublu la Roland Garros

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au acces în turul secund al probei de dublu la Roland Garros

Partida dintre cele două perechi a durat 57 de minute. Tecău şi partenerul olandez, alături de care a câştigat turneul de la Geneva, săptămâna trecută, au început bine primul set şi s-au distanţat la 3-0, după un break în game-ul doi. A urmat o serie de patru game-uri în care cele două perechi au mers cap la cap cu serviciul, iar, în ultimul game, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au reuşit un nou break şi au închis setul, scor 6-2, în 23 de minute.

În actul secund, echilibrul s-a rupt în game-ul patru, când perechea româno-olandeză a reuşit să câştige contra serviciului şi, cu ajutorul unu serviciu bun, s-a distanţat la 4-1. În final, după un nou break în game-ul şase, Tecău şi Rojer au ajuns în postura de a servi pentru câştigarea setului şi a meciului, lucru care s-a şi întâmplat. Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer şi-au trecut în cont şi setul doi, scor 6-1, în 34 de minute.

În turul următor, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer îi vor întâlni pe câştigătorii partidei Constant Lestienne/Corentin Moutet - Dustin Brown/Yen-Hsun Lu. Pentru accederea în turul secund, favoriţii numărul 11 vor încasa un cec în valoare de 22.500 de euro şi 90 de puncte în ierarhia mondială la dublu.â

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici