Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în sferturile probei de dublu la Beijing

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 1, s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului China Open, de la Beijing, cu premii totale de 3.944.715 de dolari, informează atpworldtour.com.

171 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în sferturile probei de dublu la Beijing

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în sferturile probei de dublu la Beijing

Tecău şi Rojer au învins în primul tur, cu scorul de 3-6, 6-3, 10-4, cuplul american Eric Butorac/Scott Lipsky, într-o oră şi cinci minute.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni în runda următoare perechea care se va impune în meciul Pablo Cuevas/Viktor Troicki (Uruguay/Serbia) - Rohan Bopanna/John Isner (India/SUA).

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este 19.890 de dolari şi 90 de puncte în clasamentul de dublu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici