HSC Csikszereda şi-a păstrat titlul de campioană a României la hochei pe gheaţă

Formaţia HSC Csikszereda şi-a păstrat titlul de campioană a României la hochei pe gheaţă după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 6-0 (3-0, 1-0, 2-0), echipa ASC Corona Fenestela Braşov, scorul general al finalei fiind de 4-2, informează rohockey.ro

5 afișări

HSC Csikszereda a cucerit trofeul pentru a cincea oară consecutiv, fiind, de departe, echipa care domină cu autoritate hocheiul românesc în ultimii ani.

Jucătorii ciucani au primit trofeul atribuit campioanei din partea lui Tanczos Barna, preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă.

"Meciul de astăzi este sfârşitul celui mai bun sezon din ultimii ani. A fost un sezon greu, însă a meritat efortul. Pe lângă un nou titlu, HSC a reuşit să câştige Liga MOL dar, cel mai important, a adus cea mai mare performanţă la nivelul echipelor de club, prin calificarea în turul trei al Cupei Continentale. A fost o finală nebună, cu meciuri frumoase, echilibrate şi rezultate imprevizibile. Un alt fapt îmbucurător este că pe harta hoceiului a mai apărut un oraş, dotat cu un patinoar modern şi, poate, nu întâmplător echipa a ajuns în finală", a declarat Tanczos Barna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici