Hugo Bross este noul antrenor al echipei Panserraikos

Tehnicianul Hugo Broos a fost numit, luni, la conducerea tehnică a formaţiei Panserraikos, echipă la care a fost împrumutat la începutul sezonului atacantul stelist Valentin Badea, în postul rămas liber după demisia lui Yiannis Papacostas de săptămâna trecută, informează clubul elen, citat de AFP.

10 afișări
Imaginea articolului Hugo Bross este noul antrenor al echipei Panserraikos

Hugo Bross este noul antrenor al echipei Panserraikos (Imagine: Mediafax Foto)

Termenii contractului noului tehnician nu au fost daţi publicităţii.

Totuşi, gruparea elenă a precizat că înţelegerea cu tehnicianul în vârstă de 56 de ani, triplu campion al Belgiei cu FC Bruges (1992, 1996) şi Anderlecht (2004), se va prelungi automat în cazul în care Panserraikos va evite retrogradarea la finele acestui sezon.

Atacantul Valentin Badea, împrumutat de FC Steaua la gruparea Panserraikos, şi-a încheiat colaborarea cu clubul grec la începutul lunii noiembrie. Badea fusese împrumutat la echipa din prima ligă greacă în luna august 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici