Huntelaar va semna cu AC Milan

Gruparea AC Milan a confirmat, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu Real Madrid pentru transferul atacantului olandez Klaas-Jan Huntelaar, care va efectua, vineri, vizita medicală, iar apoi va semna un contract pe patru sezoane.

19 afișări
Imaginea articolului Huntelaar va semna cu AC Milan

Huntelaar va semna cu AC Milan (Montaj foto)

"Fotbalistul olandez va face vizita medicală mâine (n.r. - vineri), după care va semna un contract cu AC Milan valabil până la 30 iunie 2013", se arată într-un comunicat al grupării milaneze.

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, Huntelaar va fi cedat milanezilor în schimbul a 15 milioane de euro şi va primi un salariu anual net de trei milioane de euro.

Cel mai bun marcator în ediţia 2007-2008 din campionatul Olandei, când a înscris 33 de goluri la Ajax Amsterdam, Huntelaar a fost transferat în decembrie 2008 la Real Madrid, pentru patru ani şi jumătate, în schimbul a 27 de milioane de euro. Atacantul a marcat pentru Real opt goluri în 19 partide.

La finalul lunii iulie, Huntelaar a fost aproape de un transfer la VfB Stuttgart, însă gruparea germană a anunţat că negocierile au eşuat deoarece jucătorul nu a reuşit să ajungă la un acord de reliziere a contractului său cu Real.

Miercuri, proprietarul clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a anunţat că gruparea sa (prezenţă modestă pe piaţa transferurilor în această vară) îşi va asigura semnătura unui mare atacant. Odată cu plecarea brazilianului Kaka la Real Madrid, AC Milan şi-a pierdut cel mai valoros jucător ofensiv.

"Milan are deja mulţi atacanţi de nivel înalt, dar antrenorul nostru crede că nu este încă de ajuns pentru a susţine câte două jocuri săptămânal, în campionat şi în Liga Campionilor", a explicat Berlusconi.

Tehnicianul echipei AC Milan, brazilianul Leonardo, îi are la dispoziţie, deocamdată, în compartimentul ofensiv, pe Ronaldinho, Pato, Inzaghi şi Borriello.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici