Iancu: FC Timişoara a ieşit din lupta pentru titlu

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat luni, la Sport.ro, după înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul cu FC Vaslui, din etapa a XXIV-a a Ligii I, că echipa timişoreană a ieşit din lupta pentru titlu.

31 afișări
Imaginea articolului Iancu: FC Timişoara a ieşit din lupta pentru titlu

Iancu: FC Timişoara a ieşit din lupta pentru titlu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Acum pot spune că Timişoara a ieşit din lupta pentru titlu. Am văzut un joc penibil şi o totală lipsă de concentrare", a spus Iancu la Sport.ro.

Marian Iancu a criticat jocul de luni, dar şi arbitrajul. "A fost un arbitraj slab, dar nu pot să vorbesc de asta, noi am ratat un penalti. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul în meciurile următoare. Deocamdată nu merităm să fim lideri, chiar dacă am câştiga trei puncte la masa verde, după meciul cu Rapid. A fost o totală lipsă de concentrare", a precizat oficialul timişorean.

Echipa FC Timişoara a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de FC Vaslui, în etapa a XXIV-a a Ligii I. Echipa timişoreană se află în prezent pe locul patru în clasamentul Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici