Iancu: Jucătorii nu sunt pregătiţi pentru LC

Finanţatorul FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, vineri, că fotbaliştii timişoreni, care vor întâlni formaţia VfB Stuttgart în play-off-ul Ligii Campionilor, nu sunt pregătiţi pentru cea mai importantă competiţie intercluburi şi va fi perfect ca ei să joace în Liga Europa.

9 afișări
Imaginea articolului Iancu: Jucătorii nu sunt pregătiţi pentru LC

Iancu: Jucătorii nu sunt pregătiţi pentru LC (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Orice experienţă în Europa pe care o avem nu face altceva decât să ne întărească. Am lipsit prea mult din Europa ca să nu recunoaştem că încă nu putem pune probleme. Deocamdată nu putem să facem altceva decât să acumulăm, nu putem fi prea entuziasmaţi. Nu vrem decât să stam departe de umilinţă, asta până vom fi destul de puternici pentru a câştiga puncte, glorie şi bani. Ne propunem doar ce putem. Alţii l-au invocat pe Dumnezeu ani de zile şi s-au intors cu coada între picioare. Nu vrem să ne depăşim condiţia pentru a nu fi penibili. Dacă vom rămâne în Europa League este perfect, pentru că acolo putem să contăm. Jucătorii nu sunt pregătiţi pentru Champions League, nu avem un obiectiv în această competiţie", a spus Iancu la Sport.ro

Directorul executiv Gheorghe Chivorchian s-a declarat mulţumit de tragerea la sorţi de la Nyon.

"Sunt mulţumit de tragerea la sorţi. Formaţia germană are jucători valoroşi, la fel ca şi Poli. Vom încerca să fim şi surpriza rundei a patra", a afirmat Chivorchian.

FC Timişoara va întâlni echipa germană VfB Stuttgart, la care evoluează Ciprian Marica, în play-off-ul Ligii Campionilor, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Nyon.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici