Iancu: Nu mă surprinde decizia FRF

Preşedintele grupării FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că nu este surprins de decizia Comitetului Executiv al FRF ca Dumitru Dragomir să nu reprezinte federaţia la TAS, şi că se aştepta să fie o capcană.

10 afișări
Imaginea articolului Iancu: Nu mă surprinde decizia FRF

Iancu: Nu mă surprinde decizia FRF

"Eu ştiam că trebuia să se apere. Azi am aflat, şi nu cu surprindere, pentru că nu mă mai surprinde nimic, că nu au fost de acord cu delegarea domnului Dragomir de a reprezenta oficial federaţia atunci când se va judeca acest caz la Lausanne. Părerea noastră e că şi-au dat seama că Dumitru Dragomir ar fi mers până la capăt şi în momentul în care şi-au dat seama că vor ieşi la iveală multe nereguli din interiorul federaţiei, multe dintre ele care cochetează cu penalul, au hotărât să-l oprească. O mişcare abilă care pe noi nu ne-a surprins. Noi am fost iniţial ponderaţi şi deloc entuziasmaţi de decizia preşedintelui FRF de a deroga competenţa în favoarea domnului Dumitru Dragomir. Ne-am dat seama că ar putea fi o capcană şi iată că aşa s-a întâmplat", a declarat Iancu.

Oficialul grupării bănăţene susţine că a solicitat FRF o poziţie oficială în acest caz, pe care să o prezinte la procesul din 2 aprilie de la Lausanne: "Ne aşteptam la lucrul acesta fapt pentru care noi vom continua acest proces cu sau fără federaţie şi aşteptăm pe data de 2 aprilie o hotărâre. Suntem pregătiţi. Să vedem dacă se vor ţine de cuvânt cu ceea ce au spus, că vor elibera la cererea noastră un document prin care să clarifice poziţia oficială a Federaţiei Române de Fotbal. Vom vedea dacă se vor ţine de cuvânt şi va fi încă o dovadă a corectitudinii lor. Noi i-am solicitat în scris această poziţie, aşa cum s-a precizat".

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că membrii Comitetului Executiv au decis ca Dumitru Dragomir să nu reprezinte federaţia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv la înfăţişarea programată la începutul lunii aprilie în cazul palmaresului clubului Poli Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici