Iancu: Poli nu are bani pentru transferurile slovacilor Brezinsky şi Borbely

Preşedintele Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, a declarat, marţi, agneţiei MEDIAFAX, că gruparea pe care o conduce nu va putea realiza transferurile jucătorilor slovaci Milos Brezinsky şi Balazs Borbely, întrucât acţionarul majoritar Balkan Petroleum a decis să nu mai investească în echipă.

1 afișare
Imaginea articolului Iancu: Poli nu are bani pentru transferurile slovacilor Brezinsky şi Borbely

Iancu: Poli nu are bani pentru transferurile slovacilor Brezinsky şi Borbely

"Dacă nu se va investi cu ce să-i plătim? Bădoi, Milhazes şi Martinez sunt achitaţi, nu e nicio problemă. Problema e la transferurile lui Brezinsky şi Borbely, pe care ar trebui să le achităm zilele acestea. În cazul în care Balkan nu investeşte, nu avem alte resurse. Suntem cu toate datoriile la zi, ne-am achitat de tot, mai puţin aceste două transferuri pe care nu le-am achitat. Sunt transferuri importante, costă peste 1,6 milioane de euro, dar din punctul ăsta de vedere e nevoie de susţinere din partea acţionarilor", a spus Iancu.

Oficialul grupării timişorene speră ca antrenorul Dusan Uhrin să înţeleagă situaţia creată şi să nu părăsească echipa. "Eu sper ca Uhrin să înţeleagă situaţia de faţă şi să meargă în continuare cu echipa, dar dacă nu va înţelege ce pot eu să fac? Nu ne-a reproşat niciodată nimic, deocamdată suntem în timpii de transfer, poate vom reuşi să determinăm Balkan să investească în continuare, să-i conving, dar nu ştiu care va fi reacţia lui. Nu ne-am certat cu nimeni, nu există nicio problemă, dar sper să nu apară probleme", a mai afirmat Iancu.

Preşedintele grupării timişorene spune că decizia BkP de a nu mai investi în Poli vine în urma tergiversării răspunsului conducerilor Consiliului Local şi Consiliului Judeţean, în ceea ce priveşte cooptarea acestor instituţii în rândul acţionarilor clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici