Ianis Hagi a dezvăluit motivul pentru care n-a jucat în Supercupa României Viitorul Constanţa - CFR Cluj, scor 1-0

Ianis Hagi a recunocut, la finalul Supercupei României, care a fost motivul pentru care nu a fost nici măcar în lotul Viitorului Constanţa. Decarul a decis, împreună cu oamenii din stafful tehnic, că e mai bine să rămână în tribune, pentru a nu risca o accidentare încă din debutul sezonului.

1204 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi a dezvăluit motivul pentru care n-a jucat în Supercupa României Viitorul Constanţa - CFR Cluj, scor 1-0

Ianis Hagi a dezvăluit motivul pentru care n-a jucat în Supercupa României Viitorul Constanţa - CFR Cluj 1-0

Ianis Hagi a avut parte de un sezon trecut epuizant la echipa de club, dar a participat şi cu naţionala U21 la Campionatul European, cu care a ajuns până în semifinale. ”Normal că mi-aş fi dorit să joc. Chiar le-am spus că vreau să joc, dar după un sezon atât de greu şi încărcat, puteam să risc o accidentare musculară sau putea să se întâmple orice. Sunt fericit că s-a câştigat trofeul. Emoţii am avut de două ori mai mari decât am pe teren”, a declarat Ianis Hagi, citat de Digi Sport.

Viitorul Constanţa a câştigat Supercupa României, după ce s-a impus cu 1-0 în faţa campioanei CFR Cluj. Meciul s-a jucat sâmbătă, la Ploieşti, pe un stadion aproape plin. Golul a venit pe final, în minutul 86. Andrei Artean a prins un şut bun de la peste 25 de m, pe care Arlauskis nu l-a putut scoate. Astfel, Viitorul Constanţa şi-a trecut în palmares al treilea trofeu din istorie, după titlul din 2017 şi Cupa României din sezonul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici