Ianis Hagi a marcat pentru Rangers după un an şi patru luni

  • Glasgow Rangers a învins duminică în deplasare pe Hibernian, scor 1-3 (0-1), în Scotish Premiership, al doilea gol a oaspeţilor fiind marcat de Ianis Hagi, în minutul 55.
  • Pentru român este primul gol după mai bine de un an şi patru luni, după ce a stat departe de teren aproape un an.
702 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi a marcat pentru Rangers după un an şi patru luni

Ianis Hagi a marcat pentru Rangers după un an şi patru luni

Ianis Hagi a marcat ultima dată în ianuarie 2022, într-un meci din deplasare, cu Aberdeen. După ce a revenit, în urma intervenţiei chirurgicale la genunchi, românul a fost titularizat de mai multe ori anul acesta sau a intrat din postura de rezervă, dar nu a reuşit până duminica aceasta să marcheze.

Hagi a reuşit golul cu numărul doi al echipei sale, după ce fundaşul dreapta Tavernier, a deschis scorul în minutul 32. În minutul 55 al partidei, el a ajuns în posesia unei mingi respinse şi a marcat cu precizie în colţul de jos al porţii lui Marshall.

Mijlocaşul român a fost înlocuit în minutul 74 cu Lowry, după care colegii săi au mai marcat o dată prin Cantwell, în minutul 86.

Gazdele au reuşit golul de onoare în minutele suplimentare de joc.

Rangers va ocupa locul secund la finele campionatului, fiind devansată de rivala Celtic, deja matematic campioană.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici