Ianis Hagi: "Putem schimba totul!"/ Rangers are nevoie de o victorie la scor cu Bayer Leverkusen

  • Ianis Hagi a vorbit despre returul cu Bayer Leverkusen, din optimile Europa League
  • Partida se va disputa pe 5 august
  • Primul meci a fost câştigat de germani cu 3-1
829 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi: "Putem schimba totul!"/  Rangers are nevoie de o victorie la scor cu Bayer Leverkusen

Ianis Hagi: "Putem schimba totul!"/ Rangers are nevoie de o victorie la scor cu Bayer Leverkusen

Ianis Hagi ţi-a oferit momente magice la naţionala de tineret şi i-a cucerit repede şi pe fanii lui Rangers. Meciul cu Braga, de pe Ibrox Park, a fost unul de vis pentru tânărul jucător. Ianis a dat atunci două goluri şi şi-a ajutat echipa să meargă mai departe în Europa League. E singura competiţie în care Rangers mai este implicată în acest sezon. Pe 5 august, echipa lui Ianis va juca în deplasare, returul cu Bayer Leverkusen, din optimile de finală. În primul meci, germanii au trecut cu 3-1 de Rangers.

"Meciurile din Europa League sunt speciale nu doar pentru mine, ci pentru toată lumea. Cu toţii ne dorim să ne întrecem la cel mai înalt nivel. Avem al doilea meci cu Leverkusen şi chiar dacă am fost învinşi în primul joc, cred că nimic nu este pierdut. Orice este posibil şi am demonstrat în meciul de acasă cu Braga că putem schimba totul în doar zece minute sau chiar mai puţin. 
 
Cred că avem tot ce ne trebuie pentru a fi 100% din punct de vedere fizic şi mental. Abia aştept ca totul să revină la normal şi să începem să jucăm fotbal", a declarat Ianis Hagi, în timpul unei conferinţe de presă. 
div>  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici