Ianis Hagi, uimeşte încă o dată lumea fotbalului: Performanţa din meciul cu CSM Poli Iaşi ar putea fi unică în lume

Ianis Hagi a demonstrat, marţi seară, în meciul cu CSM Poli Iaşi, că e capabil de o performanţă rară nu numai în meciurile de la noi, dar şi chiar pe cele mai mari stadioane ale lumii, la echipele de top. Fiului "Regelui" a executat un penalty cu dreptul, apoi unul cu stângul, de fiecare dată aproape la perfecţiune.

966 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi, uimeşte încă o dată lumea fotbalului: Performanţa din meciul cu CSM Poli Iaşi ar putea fi unică în lume

Ianis Hagi, uimeşte încă o dată lumea fotbalului: Performanţa din meciul cu CSM Poli Iaşi ar putea fi unică în lume

În timpul regulamentar, decarul Viitorului l-a învins pe Denis Rusu cu o execuţie cu piciorul drept, în dreapta portarului, apoi, la loviturile de departajare, a schimbat tactica. A lovit mingea cu stângul, în stânga lui Rusu şi, chiar dacă şi de această dată portarul moldovean a ghicit colţul, a înscris fără mari probleme.

La final, Ianis a fost întrebat despre momentul neobişnuit pentru un jucător român: "Profit că pot lovi cu ambele picioare mingea. Aşa am simţit şi am tras un penalty cu dreptul, unul cu stângul. Au fost emoţii, dar important e cum le gestionezi", a spus Ianis, la Digi Sport, pentru ca mai apoi să-i traseze o misiune ofiţerului de presă de la Viitorul: "Nu ştiu (n. red - întrebat dacă mai ştie vreun jucător care bate penalty-uri cu ambele picioare), Dembele (n. red - Ousmane Dembele, mijlocaşul ofensiv al Barcelonei) poate, la Barcelona. În acelaşi meci nu cred. Chiar sunt curios, o să vorbesc cu ofiţerul de presă, să îmi caute să văd dacă există vreun jucător", a punctat fiul "Regelui", la Telekom Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici