„Ianis the Ranger”. Hagi Jr. a calificat-o pe Glasgow în optimile UEL

  • Ianis Hagi a dat două goluri şi un assist în dubla cu Braga
  • Hagi Jr. i-a pasat decisiv lui Kent în victoria cu 1-0
  • Rangers - Braga a fost 4-2 la general
2608 afișări
Imaginea articolului „Ianis the Ranger”. Hagi Jr. a calificat-o pe Glasgow în optimile UEL

„Ianis the Ranger”. Hagi Jr. a calificat-o pe Glasgow în optimile UEL

E mare Hagi. S-a făcut aseară! Două goluri şi-un assist pentru calificarea lui Rangers în optimile Europa League. I-a ameţit pe portughezii de la Braga.

Ianis Hagi a fost decisiv în calificarea lui Glasgow Rangers în optimile Europa League. 4-2 la general a fost scorul cu portughezii de la Braga. Dublă în tur şi assist la retur a dat Ianis. A ratat şi un 11 metri, dar fanii l-au iertat. I-a pus-o pe tavă lui Kent pentru unicul gol al meciului retur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici