Ibrahimovic a ratat cea de a 100-a lovitură de pedeapsă executată în carieră

  • AC Milan rămâne lider detaşat în Serie A, după ce a învins sâmbătă după-amiază în deplasare pe Bologna, cu 2-1.
  • Ibrahimovic a ratat cea de a 100-a lovitură de pedeapsă executată în cariera de fotbalist profesionist, în meciurile oficiale.
677 afișări
Imaginea articolului Ibrahimovic a ratat cea de a 100-a lovitură de pedeapsă executată în carieră

Ibrahimovic a ratat cea de a 100-a lovitură de pedeapsă executată în carieră

Lidera Seriei A, AC Milan, a câştigat sâmbătă pe terenul Bolognei partida din etapa a 20-a, cu scorul de 2-1.

Prima şansă de a marca i-a aparţinut superstarului Ibrahimovic, care şi-a asumat executarea unui penalty dictat de arbitru, în minutul 26.

Pentru suedez a fost cea de a 100-a lovitură de la 11 metri executată, în carieră, conform publicaţiei italiene Gazzetta dello Sport.

Ibrahimovic a ratat, şutul său fiind respins în faţă de portarul polonez Skorupski. Din fericire pentru milanezi, mingea respinsă a ricoşat la Rebic, care a reluat în plasă.

Milan a majorat apoi, după pauză, tot de la punctul cu var, executant fiind de data aceasta ivorianul Franck Kessie, care a marcat al doilea său gol pentru milanezi, în acest sezon.

Golul gazdelor a fost marcat de mijlocaşul Andrea Poli, în minutul 81.

AC Milan a ajuns la cota de 46 de puncte şi va rămâne lider în Serie A şi după această etapă, indiferent de ce va face principala urmăritoare, concitadina Inter Milan, în partida cu Benevento. Bologna e pe 13, dar mai poate coborâ 2 poziţii la finele etapei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici