Iker Casillas, numit ambasador ONU al bunăvoinţei

Portarul reprezentativei Spaniei şi al formaţiei Real Madrid, Iker Casillas, a fost numit, luni, de ONU, ambasador al bunăvoinţei, mesager al Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

95 afișări
Imaginea articolului Iker Casillas, numit ambasador ONU al bunăvoinţei

Iker Casillas, numit ambasador ONU al bunăvoinţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Viaţa mi-a oferit atât de multe, vreau să-i dau şi eu multe înapoi. Vreau să călătoresc şi să ajut", a declarat Iker Casillas, în cadrul ceremoniei oficiale de la sediul european al ONU de la Geneva.

El a mai spus că va da totul pentru a face cunoscută activitatea PNUD în întreaga lume.

PNUD are deja opt ambasadori ai bunăvoinţei, între care Ronaldo, Zinedine Zidane şi Didier Drogba, precum şi jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova sau actorul spaniol Antonio Banderas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici