Îl mai recunoşti? Cum arată Sergio Ramos după 3 luni de pandemie

  • Sergio Ramos, căpitanul echipei Real Madrid, şi-a afişat noul look pe site-urile de socializare
  • Fundaşul spaniol profită de ultimele zile de relaxare, până la reluarea fotbalului
  • Sergio Ramos va reveni pe teren duminică, 14 iunie, în meciul Real Madrid - Eibar
1753 afișări
Imaginea articolului Îl mai recunoşti? Cum arată Sergio Ramos după 3 luni de pandemie

Îl mai recunoşti? Cum arată Sergio Ramos după 3 luni de pandemie

Sergio Ramos nu mai arată cum ştiai. Căpitanul echipei Real Madrid a mers la plajă şi a postat pe Instagram o poză cu noul look. Şi-a lăsat barbă şi are părul lung. Selfie-ul lui Sergio Ramos a fost apreciat de peste 1,6 milioane de fani în doar 16 ore de la postarea pozei. „Vitamina D” a scris fundaşul, care aşteaptă reluarea campionatului. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️ Vitamina D ☀️

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Jun 8, 2020 at 12:13pm PDT

Sergio Ramos va reveni pe Santiago Bernabeu duminică, 14 iunie, în meciul Real Madrid - Eibar, de la ora 20:30. 3 luni şi o săptămână a fost suspendat fotbalul în Spania. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici