Ilie Stan a demisionat de la Steaua. Mihai Stoichiţă îi va lua locul până la vară

Tehnicianul Ilie Stan a demisionat de la Steaua, după ce a discutat, marţi dimineaţă, cu finanţatorul Gigi Becali. Locul antrenorului va fi luat, până la vară, de către Mihai Stoichiţă, care a mai pregătit în două rânduri formaţia din Ghencea.

1376 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan a demisionat de la Steaua. Mihai Stoichiţă îi va lua locul până la vară

Ilie Stan (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax foto)

Tehnicianul Mihai Stoichiţă va prelua echipa Steaua până în vară, a anunţat, marţi, finanţatorul Gigi Becali.

"Ilie Stan a demisionat, a plecat împreună cu tot staful tehnic. Mihai Stoichiţă va veni până în vară împreună cu tot staful său", a declarat Becali.

Formaţia Steaua Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni seară, pe teren propriu, în compania echipei Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

Ilie Stan a fost instalat la Steaua în 30 septembrie 2011, când l-a înlocuit pe israelianul Roni Levi, care a demisionat după 1-1 cu AEK Larnaca, în grupele Ligii Europa.

Mihai Stoichiţă se află la al treilea mandat la Steaua, echipă alături de care a câştigat campionatul şi Supercupa României în 1998. În cel mai recent mandat, din sezonul 2009/2010, Stoichiţă a încheiat cu Steaua pe locul patru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici