Îmbulzeală şi speculă la casele de bilete, înaintea partidei Rapid-FC Braşov

Aproximativ 1500 de persoane se aflau la casele de bilete ale stadionului Giuleşti - Valentin Stănescu cu câteva momente înainte de începerea meciului Rapid - FC Braşov, pentru a-şi achiziţiona tichetele gratuite, îmbulzeala de la case ducând la incidente şi la speculă.

16 afișări
Imaginea articolului Îmbulzeală şi speculă la casele de bilete, înaintea partidei Rapid-FC Braşov

Îmbulzeală şi speculă la casele de bilete, înaintea partidei Rapid-FC Braşov (Imagine arhivă: Mediafax Foto)

Astfel, deşi intrarea era liberă, conform regulamentului FRF şi UEFA, în stadion accesul se face cu un tichet.

Înaintea meciului au fost deschise două case de bilete, tichetele fiind tipărite la faţa locului, lucru pentru care era nevoie de 15 secunde.

Unele persoane care reuşeau să-şi achiziţioneze biletele le vindeau apoi cu 10 lei. Din cauza aglomeraţiei, câţiva suporteri cărora li s-a făcut rău au fost evacuaţi pe sus. Fanii nemulţumiţi au proferat injurii la adresa acţionarului majoritar George Copos.

După 15 minute de la începerea meciului, biletele puse gratuit la dispoziţia suporterilor s-au terminat, peste 1000 de fani rămânând la porţile stadionului. În tribune se află 14.000 de spectatori. FC Rapid nu a acordat bilete la peluza 1 şi pentru un sector la tribuna 1, unde se află aproximativ 50 de suporteri braşoveni.

Casele de bilete au fost deschise încă de miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici