Imperatorul Fatih Terim adus să îl învingă pe Răzvan Lucescu, în Grecia

Fostul antrenor al Turciei şi al lui Galatasaray, Fatih Terim, l-a înlocuit pe Ivan Jovanovic în funcţia de antrenor al lui Panathinaikos, a anunţat marţi gruparea elenă.

605 afișări
Imaginea articolului Imperatorul Fatih Terim adus să îl învingă pe Răzvan Lucescu, în Grecia

Imperatorul Fatih Terim adus să îl învingă pe Răzvan Lucescu, în Grecia

Jovanovic, care a antrenat-o pe Panathinaikos timp de doi ani şi jumătate, a condus echipa de 20 de ori campioană a Greciei la câştigarea Cupei Greciei în 2022 şi la calificarea în Europa League, revenind în faza grupelor unei competiţii europene pentru prima dată în ultimii şapte ani.

El lasă Panathinaikos pe locul doi în clasamentul Superligii, cu 34 de puncte din 15 meciuri, la un punct de liderul PAOK. Atenienii au câştigat două din ultimele patru meciuri disputate în prima ligă elenă.

Terim, supranumit în Grecia „Imparator” şi în Italia „Imperatore”, soseşte la Atena după a patra perioadă de patru ani la campioana Turciei, Galatasaray, unde contractul său a fost reziliat în ianuarie 2022 din cauza rezultatelor slabe.

De-a lungul anilor, el a ajutat-o pe Galatasaray să câştige opt campionate, trei Cupe ale Turciei, cinci Supercupe şi Europa League în 2000.

A mai condus naţionala Turciei în trei rânduri, pentru un total de peste 10 ani. În 1996, a ajutat Turcia să se califice la Campionatul European pentru prima dată în istoria sa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici