Imperial WET Miercurea Ciuc a câştigat titlul de campioană a României la futsal

Echipa Imperial WET Miercurea Ciuc a obţinut duminică titlul de campioană a României la futsal după ce a câştigat, la Galaţi, meciul patru al finalei Ligii I.

231 afișări
Imaginea articolului Imperial WET Miercurea Ciuc a câştigat titlul de campioană a României la futsal

Sursa foto: Facebook / Imperial Wet Futsal

Potrivit frf.ro, cu scorul general de 3-1, Imperial WET Miercurea Ciuc a intrat în posesia unui nou titlu de campioană, al doilea al grupării din Harghita, după cel obţinut în 2019.

Duminică, CS United – Imperial WET s-a terminat cu scorul de 10-9, după loviturile de departajare.

„CS United Galaţi a fost foarte aproape de trimite finala din acest an în confruntarea decisivă, ultim meci, care ar fi trebuit să aibă loc la Miercurea Ciuc, era programat sâmbătă, 1 mai. Trupa lui Florin Ignat a condus cu 1-0 şi cu 3-1, dar a fost egalată, meciul 4 al finalei ajungând la loteria loviturilor de departajare, unde ciucanii au avut nervii mai tari. După ce a cucerit Cupa României în acest sezon, Imperial WET se impune şi în Liga I, bifând astfel primul său event”, arată FRF.

Finala Ligii 1 de futsal s-a desfăşurat în formatul cel mai bun din 5 meciuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici