În lacrimi, Naomi Osaka a anunţat că se retrage din tenis pentru o perioadă

Dubla campionă la US Open, Naomi Osaka părăseşte competiţia după o înfrângere neaşteptată suferită împotriva canadienei Leylah Fernandez (5-7 7-6 6-4).

2365 afișări
Imaginea articolului În lacrimi, Naomi Osaka a anunţat că se retrage din tenis pentru o perioadă

În lacrimi, Naomi Osaka a anunţat că se retrage din tenis pentru o perioadă

După înfrângere Naomi Osaka le-a declarat în lacrimi reporterilor că intenţionează să ia o pauză de la sport.

"Simt că sunt în acel moment în care încerc să-mi dau seama ce vreau să fac. Sincer, nu ştiu când voi juca următorul meu meci de tenis", a spus ea,  în lacrimi la o conferinţă de presă după meci.

„Cred că voi lua o pauză de la joc pentru o vreme”, a adăugat ea la conferinţa de presă ce a avut loc după meci.

Turneul de la Flushing Meadows este primul grand slam pe care nipona l-a jucat după ce s-a retras de la French Open şi a dezvăluit că se luptă cu depresia.

Leylah Annie Fernandez, tânăra de 18 ani, care a eliminat-o pe Naomi Osaka o va întâlni pe germanca Angelique Kerber, 33 de ani, 17 WTA, care a dispus de o altă fostă câştigătoare la US Open, Sloane Stephens, scor 5-7, 6-2, 6-3. Stephens s-a impus în 2017.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici