INCIDENTE înaintea meciului România - Grecia: 62 de persoane au fost reţinute

Jandarmii au descoperit şi reţinut, marţi seară, în jurul orei 19.45, într-o fabrică dezafectată din zona Pieţei Muncii, 62 de persoane care confecţionau mai multe bannere şi aveau asupra lor materiale pirotehnice pe care intenţionau să le introducă în stadion, la meciul România - Grecia.

685 afișări
Imaginea articolului INCIDENTE înaintea meciului România - Grecia: 62 de persoane au fost reţinute

INCIDENTE înaintea meciului România - Grecia: 62 de persoane au fost reţinute (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"În jurul orei 19.45, jandarmii au desoperit într-o fabrică dezafectată din zona Pieţei Muncii 62 de persoane care confecţionau mai multe bannere şi aveau asupra lor materiale pirotehnice pe care intenţionau să le introducă în stadion. Bannerele nu aveau legătură cu susţinerea echipei naţionale şi conţineau cuvinte jignitoare la adresa unor persoane", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, pentru MEDIAFAX.

Enache a precizat că mai multe persoane consumau băuturi alcoolice şi că asupra uneia s-au descoperit droguri pentru consum propriu (ecstasy). "Urmează ca persoanele reţinute să fie verificate şi să li se aplice măsurile legale", a adăugat Georgian Enache.

România şi Grecia se vor întâlni în această seară, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în meci decisiv pentru calificarea la Cupa Mondială din Brazilia. În partida tur, naţionala României a fost învinsă, cu scorul de 3-1, la Pireu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici